Om mig och bloggen

marieVälkommen hit till mig och min blogg och en värld full av godsaker! Jag är vad man brukar kalla en riktig bullmamma, trots att jag inte har några barn. Bullmamman som symbol är kvinnan som mer än något älskar att både baka och äta bakverk och utifrån den beskrivningen skulle jag helt klart kunna kandidera till presidentposten som Bullmamma. Det är med andra ord inte speciellt svårt att förstå vad den här bloggen kommer att handla om.

Jag kommer skriva om allt som gör livet värt att leva, och inte nödvändigtvis kommer det att vara enbart godsaker, även om det kommer att fylla majoriteten av utrymmet. Visst finns det redan massor av bloggar som har tagit upp detta ämne, men aldrig något som har gjort det på mitt sätt. Det betyder att det inte alltid kommer att handla om specifika recept på vissa bakelser, utan det kan snarare handla om ett inlägg om ett visst bakverk eller hur man kan tänka och fixa i olika situationer när man ska bjuda på något gott. Faktum är att det kommer vara en ganska självisk blogg, för det kommer enbart att handla om sådant som jag själv tycker är gott. Dessutom blir det också en hel del prat om vad jag sysslar med när jag inte bakar och vad som händer i mitt liv. På många sätt en digital dagbok för mig själv som jag delar med mig av till andra.

Många av er kommer troligen att tycka att vissa av dessa tips och tricks kan verka lite märkliga, men betänk då att jag har provat mig fram i godsakernas värld för att komma fram till vad jag tycker är allra godast. Förhoppningsvis så är ni modiga nog att prova på det själva, och jag skulle bli väldigt glad om ni hör av er och säger vad ni tycker om mina idéer och kreationer. Säkerligen kommer det att handla en del om mina känslor, då mitt liv är i litet av ett stormigt kaos just nu, så jag tar gärna emot peppningar och glada tillrop. Jag tror att denna blogg kan bli det perfekta sättet för mig att få struktur på mitt liv igen och hitta tillbaka till den äkta lyckan.