Min sköna säng

sängkläder

Härliga fluffiga sängkläder!

Jag fortsätter att försöka vända blad och gå vidare och det går… faktiskt rätt så bra. Saker och ting är aldrig riktigt så svåra som de först verkar utan det går (nästan) alltid att gå vidare. Jag är inte framme ännu men det känns ändå som om jag har kommit en bra bit på väg. Den känslan gör också att det känns lite bättre, så det blir som en uppåtgående spiral, i stället för en nedåtgående som det ju brukade vara. Med andra ord så börjar jag känna mig allt mer tillfreds med livet, omvärlden och inte minst mig själv. Jag är inte riktigt där än och jag skulle nog säga att jag fortfarande inte mår helt bra. Men det blir bättre!

Sköna säng
Jag har det senaste året tillbringat mer tid i sängen än annars och det är egentligen konstigt att jag inte gjort något åt den. Sängen alltså. Det är en bra och fin säng på alla sätt och vis men sängkläderna är inte de bästa. Eller, de var nog det när de införskaffades, men nu så ä de rätt så slitna och inta alls speciellt bekväma att ligga i. Så det får jag alltså ta att göra någonting åt. När man mår dåligt är det ju viktigare än annars att man kan få en god natts sömn, för att kunna orka med allting.

Ännu skönare säng!
Efter att ha letat runt lite efter olika sängkläder hittade jag till Textilgallerian, som säljer en hel massa roliga sängkläder (ni hittar dem HÄR!). Jag köpte ett nytt fint påslakanset med ett kul mönster på (för att muntra upp lite extra) och nu så är min säng skönare än någonsin. Det gör mig definitivt gott och jag känner mig piggare än på länge. Tänk ändå att någonting så pass litet ändå kan göra så stor skillnad, men det är så det är. De små detaljerna gör skillnad och för någon som är nere är detta extra viktigt. Jag önskar jag tänkt på det lite tidigare, men bättre sent än aldrig. Hur ligger du i din säng, är den så bekväm som du skulle önska?