Ett helt nytt steg

Ni som följt mig vet att mitt liv har varit något av ett gigantiskt slukhål den senaste tiden. Jag har försökt att hålla modet och skenet uppe, men det har varit långt ifrån enkelt. Jag behöver helt enkelt finna tillbaka till mig själv, och kanske där hitta något nytt. En ny del av mig själv som jag inte har utforskat och den bästa tiden i livet att göra detta är att göra det nu. Det kommer vara försent annars, jag kommer inte att ha den här tiden en gång tid utan det är nu det måste ske, det är nu det måste hända och jag hoppas att steget både blir läskigt, spännande och i rätt riktning.

Jag har bestämt mig för att förändra mig själv, till utseendet. Det kommer handla om mer träning, mer bra mat och det kommer också att handla om en bröstförstoring. Jag är tillräckligt trygg i min själv att veta att det är något som jag vill ha, något som jag längtat efter och något som dessutom inte kommer att innebära några andra skillnader än att jag får större bröst. Något som jag velat ha ända sedan jag slutade växa.

Nu finns det inte längre något som hindrar mig från att ta det här steget. Jag är fri och ensam, med allt vad det innebär på gott och ont, och kan nu fatta beslut utan att ta någon annan i beaktande. Jag vill vara den som fattar beslut gemensamt, men det går inte just nu, det är mig själv jag har och jag behöver hitta tryggheten och besluten inom mig. Med en bröstförstoring tar jag mina första steg.