Arbetet har påbörjats

Ni som har följt mig vet att det har hänt väldigt mycket i mitt liv, saker som gjort att jag har känt mig tvungen till att förändra på min inredning och mina möbler. Det kommer nog ta ett bra tag innan allting blir som jag vill att det ska vara, men någonstans måste man börja. Jag beslutade mig för att börja med de största sakerna i lägenheten, och det är då bland annat soffan i vardagsrummet. Den som jag har nu är den som jag och min före detta köpte tillsammans, när vi var som mest kära och spenderade i princip varje vaken sekund i den. Nu ligger den ute till försäljning och det verkar som att jag kan få den såld. Ersättningssoffan har jag faktiskt redan fått.

Jag visste inte till en början riktigt hur jag skulle gå tillväga för att hitta min nya soffa. Efter många besök på de större möbelvaruhuset så lyckades jag ändå aldrig fastna för någon, dels för att jag inte hittade något som jag gillade och dels för att det var alldeles för dyrt. Det slutade med att jag köpte min soffa från Trademax. Det skulle visa sig vara ett mycket bra val. Inte enbart kunde de leverera soffan snabbt och enkelt, det hela kostade inte heller speciellt mycket. Trademax har dessutom många andra fina soffor på lager, så det var inte helt enkelt att välja. Om du också är på jakt efter att förändra och köpa nytt till ditt vardagsrum så kan du hitta fler soffor här!